Merida

Merida racefietsen

 

De oorsprong van Merida

Merida ia van oorsprong een Taiwanees merk. De Merida racefietsen zijn van een zeer hoge kwaliteit. Een hoop van de technieken en de geometrie komt uit de kennis van het Lampre-Merida wielerteam.  Het opvallende roze wordt gebruikt in kleine streepjes op de frames. Merida heeft drie hoofdmodellen, waarvan geregeld nieuwe edities van uit komen.
Uiteraard heeft Haasjebiker altijd de nieuwste modellen tot zijn beschikking om volledig op maat op te bouwen.

Kwaliteit

Met de kwaliteit van de Merida Racefietsen zit het helemaal goed. Merida maakt alleen maar gebruik van hoogwaardige frames,  zo hoogwaardig, dat Merida ook betrokken wordt bij de frames van Centurion, Specialized en Cannondale! Andere hoogwaardige componenten zijn van SRAM, Shimano, Fox en RockShox. Natuurlijk wordt ook een hoop ontwikkeling uit het Lampre-Merida wielerteam en uit het Multivan Merida Biking Team – mountainbike team gehaald. Naast de fraaie Merida Racefietsen biedt Haasjebiker ook: Cervelo en Colnago racefietsen aan.

Garantie

Merida geeft 2 tot 5 jaar garantie, na aankoop, op alle frames. Alle andere onderdelen worden volgens de fabrieksgarantie van de leverancier bepaald.

Merida racefiets modellen

Kom bij Haasjebiker in de showroom eens kijken naar deze geweldige racefietsen. Wij hebben verschillende modellen van Colnago beschikbaar en wat er niet is, dat maken wij volledig op maat voor u.
Tot snel in de showroom bij Haasjebiker | the power of passion.