Merida

Merida Mountainbikes

Laten we eerst het merk Merida even introduceren middels een paar fraaie foto's van Merida Mountainbikes.

 

Merida mountainbikes

Merida ia van oorsprong een Taiwanees merk. De Merida racefietsen zijn van een zeer hoge kwaliteit. Een hoop van de technieken en de geometrie komt uit de kennis van het Lampre-Merida wielerteam. Het opvallende roze wordt gebruikt in kleine streepjes op de frames. Merida heeft drie hoofdmodellen, waarvan geregeld nieuwe edities van uit komen.
Uiteraard heeft Haasjebiker altijd de nieuwste MTB modellen tot zijn beschikking om volledig op maat op te bouwen.

Merida Mountainbike en Merida 29er

Het aanbod Merida Mountainbikes is zeer groot in Nederland. Het begint met een aantal 26” modellen, de Matts 6 serie, gevolgd door de Merida Big Nine en Big Seven serie. Vooral de Merida Big Nine is een beroemd en veelverkocht model. De Merida Big Nine kenmerkt zich door zijn sportieve geometrie. Deze Merida 29er heeft ook een uitvoering met 650B of 27.5” wielen, de Big Seven. Daarnaast is er een fullsuspension model beschikbaar, de Merida Big Ninety-Nine. Naast een aantal enduro-mountainbikes heeft Merida ook een dameslijn, de Juliet.
Deze Merida damesmountainbikes hebben een speciale damesgeometrie, maar doen qua specificaties niet onder van de herenmodellen

Garantie

Merida geeft 2 tot 5 jaar garantie, na aankoop, op alle frames. Alle andere onderdelen worden volgens de fabrieksgarantie van de leverancier bepaald.

Merida mountainbike modellen

Kom bij Haasjebiker in de showroom eens kijken naar deze geweldige Merida Mountainbikes. Wij hebben verschillende modellen van Merida beschikbaar en wat er niet is, dat maken wij volledig op maat voor u.
Tot snel in de showroom bij Haasjebiker | the power of passion.